Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Echipa Stripchat ne-a vizitat! O vizita mult asteptata de catre echipa VixenStudio!

Nu a trecut multa vreme de cand toata echipa VixenStudio a fost in vacanta in Cipru la invitatia celor mai longevivi colaboratori ai nostri de peste hotare, respectiv Stripchat. Vacanta in Cipru a fost la superlativ, echipa Stripchat ne-a asteptat asa cum se cuvine si iata ca experienta s-a intors de data aceasta si i-am avut si noi in vizita la randul nostru pe cativa dintre cei mai importanti oameni din echipa Stripchat. Datorita faptului ca in Romania s-a organizat un eveniment foarte important pentru studiourile de videochat din tara si de peste hotare, am avut fericita surpriza sa apara alaturi de noi echipa Stripchat din Cipru, echipa formata din Rick Morales si Michael Kaljouren, cu functiile in ordine descrescatoare, Business Development Manager si Head of Support. Acestia au venit sa participe la evenimentul B Cams care s-a desfasurat anul acesta in Romania si cu aceasta ocazie ne-au calcat si noua pragul, spre deliciul modelelor noastre.

Echipa Stripchat ne-a venit in vizita cu mic si mare in weekendul 9 - 11 noiembrie. Pentru ca nici noi nu ne puteam lasa mai prejos si mai ales tinand cont de ingrijirea de care am avut parte din partea lor cand i-am vizitat in Cipru, ne-am pus pe treaba si am organizat o petrecere de pomina dar si un seminar profesional de dezvoltare sustinut tot de catre Stripchat. Nu putem sa zicem ca si de data aceasta i-am pus la treaba insa reprezentantii echipei Stripchat au crezut de cuviinta ca este cazul sa ne ofere si ei un cadou si astfel au organizat la noi pe data de 10 noiembrie un seminar A and Q unde au raspuns la toate intrebarile puse de catre modelele de videochat de la VixenStudio. Treaba a fost cat se poate de serioasa! Spun asta pentru ca cei de la Stripchat au tinut sa se ocupe de fiecare model in parte in functie de caracteristicile fiecaruia si de categoria de modele din care faceau parte. Deci nu a fost o sesiune generala, ci una particularizata. Printre cele mai importante subiecte abordate la aceasta sesiune, enumeram - Social Media si cat este de important sa iti formezi propria sigla ca si model de videochat, orele petrecute in mediul virtual si cat de important este sa stai cat mai mult timp pe camera de chat si cati bani poti castiga in plus daca esti prezent des pe site-ul de profil. S-au abordat foarte multe subiecte, toate de interes major pentru ca modelele noastre sa urce pe scara profesionala dar in acelasi timp si pentru consolidarea relatiei dintre Stripchat si VixenStudio. 

Seminarul se terminase si toti au plecat in camere sa isi schimbe costumatia business intr-alta corespunzatoare marii petreceri pe care o organizasem amanuntit pentru echipa Stripchat in clubul nostru privat. A fost un megalo - party! A fost o distractie ce nu poate fi descrisa in cuvinte, ne-am facut noi cunostinte, am ras, am cantat si am dansat. Sampania a curs din plin in paharele cele mai bune de cristal, special scoase pentru invitatii nostri si am socializat cu totii pana dimineata tarziu, facand multe poze si filmulete pentru a le pastra ca si amintire. 

Asadar, am reusit sa incheiem o seara cu succes alaturi de partenerii nostri de la Stripchat care au venit tocmai din Cipru pentru a ne fi alaturi. Si astfel am mai bifat pe lista inca un eveniment incheiat cu succes cu scopul de a ne lega cat mai bine relatia din punct de vedere profesional cu colaboratorii nostri. Pentru ca asta ne dorim cel mai mult, sa evoluam cat mai sus pe scara profesionala!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adult Videochat Iasi - Angajari Atlantic Studio - Angajari Heylux - Angajari Larra Studio - Angajari Lucky Studio - Angajari NightProwl - Angajari Paradiz - Angajari Preziosa - Angajari ReinaStudio - Angajari Royal Studio - Angajari Studio20 - Angajari Sugar Studio - Angajari Viva Diva - Anunturi Videochat Iasi - Atlantic Studio - AVC Studio - BestChat - Chat Iasi - Cupluri Videochat - Despre Videochat - Fete Atlantic Studio - Fete Heylux - Fete Larra Studio - Fete Lucky Studio - Fete NightProwl - Fete NightProwl Studio - Fete Paradiz - Fete Preziosa - Fete ReinaStudio - Fete Royal Studio - Fete Studio20 - Fete Sugar Studio - Fete Videochat Iasi - Fete VivaDiva - Heylux Iasi - Joburi Videochat Iasi - LuckyStudio Iasi - NightProwl Studio - NightProwl Iasi - Paradiz Studio Iasi - Filme Porno Iasi - Preziosa Iasi - Reina Iasi - Sex At Cams - Stiri Videochat - Studio20 - Studio Videochat Iasi - Studio Cupluri - Studio Iasi - Studioul de Baza Iasi - Videochat Iasi - Studio Videochat - Videochat Iasi - Videochat in Iasi - Videochat la Iasi - Angajari Videochat - Videochat de acasa - Bonus videochat - Studio videochat Iasi - Videochat Botosani - Angajare Videochat - Locuri de munca videochat - Joburi videochat - Bonus videochat mare - Bonus angajare - Locuri de munca de acasa - Angajare pe loc - Videochat Legal - Videochat comision mare - Angajari Onlyfans - Videochat Suceava - SugarStudio Iasi - Angajari Videochat Iasi - Videochat Pentru Tine - Bonus 1000 EURO Videochat - Angajari VixenStudio - Angajari Heylux - Angajari Studio20 - Bonus Angajare Heylux - Videochat Angajare Atlantic Studio - Angajare Paradiz Studio - Studio Atlantic Iasi - Videochat Bacau - Videochat Barlad - videochat iasi - videochat heylux - Informatii videochat - Videochat iasi - Videochat De Acasa - Videochat StripChat - Videochat TikTok - Joburi Femei - Joburi fete - Videochat contract de munca - Videochat cazare gratuita - Angajam modele videochat - Castiga bani din videochat - Bonus Casa si Masina - Videochat Vixen - Angajare Larra Studio - Videochat Live - Bonus Lucky Studio - Videochat Neamt - Angajare NightProwl - NightProwl Bonus - Angajare Bonus Paradiz - Videochat Pascani - Angajare Preziosa - Bonus Angajare ReinaStudio - Loc de munca RoyalStudio - Bonus Angajare Studio20 - Videochat Suceava - Videochat SugarStudio Iasi - Angajare VivaDiva Iasi - VivaDiva - VixenStudio - Vixens - Videochat Iasi - Videochat VixenStudio - VixenStudio Iasi
Contact
1
👋 Ai intrebari?
👋 Buna!
Ai intrebari?